Όλα έχουν ομορφιά, αλλά δεν μπορούν όλοι να τη δουν.

Κομφούκιος

Γιατί μας συστήνουν

Λίγα λόγια από κάποιους που συνεργάστηκαν με το Έρεισμα

Δεν είχα ιδέα τι μπορεί να είναι το coaching!

Ίσως και να μην το είχα ξανακούσει.
Ο τρόπος που με ενημέρωσες ήταν επαγγελματικός και φιλικός, συνοπτικός και ουσιαστικός, όλα αυτά μαζί. Ξεκίνησα διστακτικά και δεν σου κρύβω καχύποπτα ως προς το project.
Ναι είχα περάσει μια δύσκολη περίοδο, αλλά δεν είχα αξιολογήσει την προσπάθειά μου και συνέχιζα να παλεύω με σκυμμένο το κεφάλι.
Δεν χαλάρωνα ποτέ. Με ακολουθούσε πάντα ένα “πρέπει”.
Στην πορεία άρχισα να επεξεργάζομαι νέες σκέψεις, να απλοποιώ τις σύνθετες δικές μου, να αγκαλιάζω τον εαυτό μου, να με επιβραβεύω, να με ακούω, να με αγαπάω λίγο.
Μου θύμισες αρκετά τα συναισθήματα που τα είχα κλειδαμπαρώσει δεν ξέρω κι εγώ πού.
Μου έδειχνες παραστατικότατα πώς μπορώ να στέκομαι στα πόδια μου και να αντιμετωπίζω τοξικούς ανθρώπους, μπερδεμένες σκέψεις και αλλοπρόσαλλές καταστάσεις όταν δεν υπάρχει χρόνος προετοιμασίας. Οι παρομοιώσεις σου εύστοχες.
Η κατανόησή σου πραγματική.
Η αναζήτηση της ουσίας διακριτική.
Η επιθυμία σου να βοηθήσεις έντονη.
Δεν μπορώ να πω ότι τα άλλαξα όλα μεμιάς και τηρώ πάντα και παντού ότι μου έδειξες.
Αυτό που σίγουρα κατάφερα είναι να ξεμπλοκάρω το μυαλό μου και να μην πελαγοδρομώ.
Επίσης ότι μου αξίζει μια καλύτερη συμπεριφορά από τον ίδιο μου τον εαυτό.
Σε μια συνάντηση με μια παλιά μου φίλη μετά από καιρό, “έκλεψα” λόγια και οδηγίες προσπαθώντας να την βοηθήσω και αυτό με έκανε να νιώσω υπέροχα.
Χρύσα Μ.
Ήθελα να σε ενημερώσω για να είσαι και εσύ περήφανη για μένα όπως κ εγώ είμαι περήφανη για τον εαυτό μου... και για τις αποφάσεις που πήρα και καθημερινά τις εκτελώ... Στην καθημερινότητα της ζωής μου δεν αμελώ ποτέ τον εαυτό μου...με το ένα ή με τον άλλο τρόπο....κάθε φορά κάτι να με βοηθάει να “ αδειάζω”...
Με έχεις βοηθήσει αφάνταστα να δω επιτέλους τον τρόπο πως να αποβάλω τους τοξικούς ανθρώπους απ την ζωή μου... είτε απ’ το φιλικό και κυρίως απ’ το οικογενειακό μου περιβάλλον...

Σ ευχαριστώ πολύ πολύ...

Σ.Γ

Είχα ακούσει για το coaching

... αλλά δεν είχα ποτέ μπει σε αυτή τη διαδικασία. Όταν ανακάλυψα το ereisma βρισκόμουν σε μια πολύ απογοητευτική στιγμή της δουλειάς μου και δεν ήξερα πως να κινηθώ. Το coaching με την Κατερίνα με βοήθησε πολύ. Ξεκαθάρισε το τοπίο, αναγνώρισα το ρόλο που παίζουν οι δικές μου πράξεις και τώρα είμαι έτοιμος να τολμήσω κάτι που σκεφτόμουν καιρό αλλά δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να καταφέρω. Μετά το coaching αισθάνομαι πιο δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό μου.
Γ.Λ.

Από τη συνεργασία μας πήρα πολλές ιδέες

... και τεχνικές για το πως να παίρνω αποφάσεις πιο γρήγορα και να τις βάζω σε εφαρμογή. Επίσης κατάλαβα τι σημαίνει να έχω ηρεμία στη ζωή μου και να κάνω τα πράγματα που θέλω όπως εγώ τα θέλω.
N.Γ.

Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη...

...που η Κατερίνα είναι στη ζωή μου. Η γνωριμία μας, είναι ένα δώρο που μου έκανε το σύμπαν!
Και στις δύσκολες μέρες - που ψάχνω λύσεις στα προβλήματα μου, που θέλω να διώξω τους φόβους μου και ν' αντιμετωπίσω τις ανασφάλειες μου) και στις όμορφες μέρες - χαράς, ικανοποίησης, ευχαρίστησης, τις μέρες που είμαι δυνατή και δημιουργική - αισθάνομαι ότι έχω πλάι μου έναν ανθρωπο να μοιραστούμε τα πάντα. Μια δυνατή συνοδοιπόρο.
Είναι ολοφανερες οι ικανότητες και οι γνώσεις της. Είναι ένας χείμαρος συναισθημάτων. Εχει ένα πηγαίο ταλέντο να επεμβαίνει με τον πιο ουσιαστικό τρόπο και να καθοδηγεί στα πιο όμορφα μονοπάτια. Και το πιο σημαντικό είναι ότι αισθάνομαι πιο δυνατή και πιο προετοιμασμένη για ότι φέρει το μέλλον.
Π.Γ.
https://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2016/07/quote-white.png
Αν δε σχεδιάσεις το δικό σου σχέδιο ζωής, οι πιθανότητες είναι να πέσεις στο σχέδιο κάποιου άλλου. Και μάντεψε τι σχεδιάζουν για σένα. 'Οχι πολλά. - Jim Rohn

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα:

https://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2018/07/Ereisma_logo_RGB-160x160.png

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα:

Copyright by ereisma. All rights reserved.

Web Design Supervisor – Skafandro

Copyright by ereisma. All rights reserved.

Web Design Supervisor – Skafandro