Οι ατομικές συνεδρίες έχουν διάρκεια 1 ώραΑτομικές συνεδρίες

Στις ατομικές συνεδρίες δουλεύουμε το αίτημά σας πιο εντατικά.

Επειδή η εργασία μας είναι προσαρμοσμένη στην ιδιοσυγκρασία και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, τα αποτελέσματα είναι πιο άμεσα και μόνιμα.

Η υπηρεσία παρέχεται με κατ’ ιδίαν συνάντηση, τηλεφωνικά ή online και διαρκεί 50 λεπτά με 1 ώρα.
Η συχνότητα των συναντήσεων καθορίζεται με βάση το αίτημα και το πρόγραμμά σας.
Συνήθως οι πρώτες συνεδρίες είναι εβδομαδιαίες και στη συνέχεια αραιώνουν.

Μπορούμε να ξεκινήσουμε με μια σύντομη συνομιλία, χωρίς χρέωση και δέσμευση.
Εκεί θα απαντήσω στα ερωτήματα σας για να δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να συνεργαστούμε και αν το coaching ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Σε τι μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι

https://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2018/07/9_Thetiki-stasi_web.jpg

Προτεραιότητες και Αναβλητικότητα

You may delay, but time will not.
Benjamin Franklin

Όλοι καταλαβαίνουμε τη σημασία της διεκπεραίωσης μιας εκκρεμότητας ή ενός task και όλοι καταλαβαίνουμε ότι η εκκρεμότητα μάλλον δεν θα ολοκληρωθεί αν δεν αφιερώσουμε χρόνο για να την ολοκληρώσουμε.

Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει η αίσθηση ότι οι απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι μεγαλύτερες από τις δυνατότητες μας να ανταποκριθούμε σε αυτές και ότι δεν έχουμε αρκετό χρόνο.

Η απλή αλήθεια είναι πως, είτε το task είναι εύκολο και μη σημαντικό, είτε είναι δύσκολο και σημαντικό, συνήθως έχουμε το χρόνο ή αν μη τι άλλο, διαθέτουμε την ικανότητα να βρούμε χρόνο για να το ολοκληρώσουμε.

Αντί γι' αυτό όμως πιάνουμε τον εαυτό μας να βρίσκει δικαιολογίες για να μην κάνουμε αυτό που χρειάζεται να γίνει. Καταλήγουμε να αναβάλλουμε, η αναβολή μας κάνει να αισθανόμαστε ότι χασομεράμε και τελικά μας στρεσάρει περισσότερο από το ίδιο το task.

Ένας τρόπος να διαχειριστούμε την αναβλητικότητα είναι να θέσουμε τις σωστές προτεραιότητες.

Το coaching θα βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα για ποιους λόγους αναβάλλετε, πώς να θέσετε τις κατάλληλες για εσάς προτεραιότητες και πώς τελικά να προσαρμοστείτε σταδιακά στην λογική του ‘getting things done’.

Προκλήσεις και δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα

Η αναφορά σε έννοιες όπως εργασιακό άγχος, πίεση ακόμα και εξουθένωση στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι συχνή.

Οι παράγοντες αυτοί επενεργούν στα επίπεδα ευεξίας και καθορίζουν την ποιότητα ζωής, δεδομένου ότι ο επαγγελματικός τομέας είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας ενός ατόμου. Ως εκ τούτου η ικανοποίηση από την εργασία επιδρά σημαντικά, είτε αναβαθμίζοντας είτε υποβαθμίζοντας τη γενική ικανοποίηση από τη ζωή.

Η στήριξη μέσα από το coaching μπορεί να μειώσει έμμεσα το άγχος και να αυξήσει την ικανοποίηση από την εργασία, βοηθώντας σας να επιτύχετε προσωπικούς στόχους όπως να βελτιώσετε την επίδοση, την αποτελεσματικότητα ή τον τρόπο που επικοινωνείτε στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Πετυχαίνοντας προσωπικούς στόχους καταφέρνετε να μειώσετε την πίεση μετατοπίζοντας την προσοχή από την ανεπάρκεια στην αναζήτηση και εδραίωση μιας θετικής εικόνας για τον εαυτό και τις δυνατότητές του.

Το coaching είναι ιδανικό για στελέχη επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες οι οποίοι αισθάνονται ότι χρειάζεται να προχωρήσουν σε αναβάθμιση της ικανοποίησης από τον επαγγελματικό τομέα.
https://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2018/07/10_Kariera_web.jpg
https://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2018/07/11_Oneira_web.jpg

Μελλοντικό Όραμα

Το όραμα απαντάει στο πως θα θέλατε να δείτε τον εαυτό σας σε μερικά χρόνια.

Τι θα θέλατε να έχετε πετύχει και που επιθυμείτε να έχετε φτάσει στον επαγγελματικό ή προσωπικό τομέα της ζωής σας. Αλλά δεν παραμένει μια διανοητική κατασκευή, κάτι που έχετε αόριστα στο μυαλό σας, κάτι που απλά επιθυμείτε ή ονειρεύεστε. Κάθε άλλο, σε ένα σωστά οικοδομημένο όραμα το μέλλον λαμβάνει συγκεκριμένη μορφή.

Πρόκειται για ένα μέλλον που εμπεριέχει επιτυχία, προκοπή, εξέλιξη και συμφωνεί με τις αρχές, τις αξίες, την ιδιοσυγκρασία σας. Το μελλοντικό όραμα γίνεται το ισχυρό κίνητρο που σας υποκινεί να δράσετε στο παρόν αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τις πιθανότητες επιτυχίας.
Αυτή είναι και η διαφορά του οράματος με το όνειρο. Στο όνειρο δεν έχετε ισχυρό κίνητρο ώστε να κάνετε κάτι για αυτό τώρα, οι στόχοι σας είναι κενοί και οι προσπάθειές σας αδύναμες. Γι’ αυτό και παραμένει όνειρο.

Μέσα από την coaching διαδικασία θα φροντίσουμε να χτίσετε ένα δυνατό, ελκυστικό και πραγματοποιήσιμο όραμα, ένα μέσο για να προχωράτε μόνο εμπρός.

Mindfulness και Δημιουργικότητα

Σκεφτείτε λίγο πως είστε σε μια βουτιά.

Τη στιγμή που βυθίζεστε στο νερό οι εξωτερικοί ήχοι σταματούν και μαζί σταματούν και οι εσωτερικοί θόρυβοι. Οι σκέψεις.
Εκείνη τη στιγμή βρίσκεστε στο εδώ και τώρα.
Κανείς δεν περιμένει τίποτα από εσάς και δε χρειάζεται να θυμάστε ούτε το όνομά σας. Το μόνο που έχει σημασία είναι η επόμενη ανάσα.

Το πιθανότερο είναι ότι έχετε ανάγκη από μια τέτοια αίσθηση στην καθημερινότητά σας, αλλά το να ζείτε μόνιμα κάτω από το νερό είναι μάλλον δύσκολο.

Με το coaching μπορούμε να προσεγγίσουμε την έννοια του "εδώ και τώρα", να εξασκηθούμε στην ενσυνειδητότητα (mindfulness) και να ανακαλύψουμε ιδέες για μια διαφορετική στάση ζωής που θα προάγει το χτίσιμο της ηρεμίας, της σιγουριάς και της αυθεντικής δημιουργικότητας.
https://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2018/07/12_Iremia_web.jpg
https://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2018/07/13_Noima_web.jpg

Επίλυση Προβλημάτων

Τα προβλήματα αποτελούν μέρος της καθημερινότητας και μέρος κάθε διαδικασίας βελτιστοποίησης και προόδου.

Κάποια από αυτά όμως μοιάζουν ανυπέρβλητα.

Παρόλες τις προσπάθειες επίλυσης, παρά τις συμβουλές των άλλων, παρόλες τις θετικές σκέψεις και πράξεις, το πρόβλημα παραμένει και συχνά εντείνεται, με αποτέλεσμα την απογοήτευση και συχνά την παραίτηση των προσπαθειών μας να το ξεπεράσουμε.

Η εργασία μας θα εστιάσει στην αναζήτηση και εφαρμογή εφικτών και πρακτικών λύσεων, ώστε να μάθετε πως να παίρνετε ταχύτερα τις αποφάσεις και την κατεύθυνση που κάθε φορά απαιτείται, μεθοδικά, με στρατηγική και σύνεση.

Συγκρούσεις και διαφωνίες

Πολλές φορές πιστεύουμε ότι για να βιώσουμε καλύτερες επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις, χρειάζεται να αλλάξουν οι άλλοι.

Αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι καθοριστικό ρόλο έχει και ο τρόπος που εμείς συμμετέχουμε στα αποτελέσματα που βιώνουμε.

Ο μόνος τρόπος να επηρεάσουμε θετικά το περιβάλλον μας και να βιώνουμε πιο αρμονικές σχέσεις είναι να βρούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε στη δική μας επικοινωνία και συμπεριφορά.

Μαζί θα ανακαλύψουμε υγιέστερους τρόπους καθημερινής αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας ώστε να μάθετε πως να καλλιεργείτε πιο εποικοδομητικές επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις.
https://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2016/08/img-portfolio-01v2-1280x874.jpg

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα:

https://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2018/07/Ereisma_logo_RGB-160x160.png

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα:

Copyright by ereisma. All rights reserved.

Web Design Supervisor – Skafandro

Copyright by ereisma. All rights reserved.

Web Design Supervisor – Skafandro