HomeCoaching Υπηρεσίες

Επιλέξτε προκαθορισμένο πρόγραμμα ή επικοινωνήστε για εξατομικευμένο πρόγραμμα.

Οι στόχοι μας, τα όνειρά μας, όσα θέλουμε να καταφέρουμε συχνά μοιάζουν δύσκολο να γίνουν πραγματικότητα. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τόσες αντιξοότητες που μας κάνουν να αμφισβητούμε τις αποφάσεις μας, μας μπερδεύουν, μας απογοητεύουν, μας αποδυναμώνουν. Κι όμως, αν το σκεφτούμε υπάρχουν πάρα πολλές στιγμές που τα έχουμε πραγματικά καταφέρει, που προχωρήσαμε, προοδεύσαμε, νιώσαμε αποτελεσματικοί.

Έρεισμα σημαίνει στήριγμα. Μπορώ να γίνω το στήριγμά σας και να σας βοηθήσω να στηρίξετε τον εαυτό σας προς τον στόχο σας. Ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι ποιος είναι. Μαζί θα το βρούμε, μαζί θα το δημιουργήσουμε.
Θα σας βοηθήσω να προσαρμόσουμε τις λύσεις, την πορεία και το σχέδιο δράσης στις ανάγκες, τις επιθυμίες και την προσωπικότητα σας και όχι εσάς σε οποιαδήποτε λύση, πορεία, σχέδιο.
Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ξεπερνάτε ευκολότερα τις αναμενόμενες δυσκολίες και αντιξοότητες στην πορεία προς το στόχο σας, κατακτώντας σταδιακά μια αίσθηση δύναμης αλλά και ικανοποίησης από την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή.

Πως λειτουργεί

Η συνεργασία μας πραγματοποιείται μέσα από ατομικές (individual coaching) ή ομαδικές συναντήσεις (group coaching). Κάθε συνεργασία προσαρμόζεται στις ανάγκες του πελάτη και εργαζόμαστε σε τρεις βασικές περιοχές:

  1. Γνωριμία με τον εαυτό: Το θεμέλιο όλων των προσπαθειών σας. Σημαντικοί πόροι και δυνατότητες μένουν συχνά κρυμμένα και αναξιοποίητα. Ανακαλύπτουμε όσα σας πάνε μπροστά και μειώνουμε όσα σας εμποδίζουν. Εξετάζουμε τι σας δυσκολεύει και σχεδιάζουμε λύσεις για να τα αντιμετωπίσετε.
  2. Επικέντρωση: Δεν μπορούν να γίνουν όλα μαζί. Εντοπίζουμε τι είναι για εσάς σημαντικό αυτή την περίοδο της ζωής σας και επικεντρωνόμαστε σε αυτό που θα σας βοηθήσει στην παρούσα φάση και θα σας περάσει με ασφάλεια στην επόμενη.
  3. Ενεργητική συμμετοχή: Για να πετύχετε οτιδήποτε χρειάζεται να παραμένετε ενεργοποιημένοι και δραστήριοι. Για αυτό το σκοπό, εργαζόμαστε ώστε να κρατάμε ζωντανό το κίνητρό σας, ένα μείγμα δηλαδή της επιθυμίας να καταφέρετε κάτι, της θέλησης να ενεργείτε κατάλληλα προς αυτό και της ορμής να συνεχίζετε παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες.

Οι ατομικές συναντήσεις έχουν διάρκεια 1 ώρα. Ατομικές συνεδρίες

Οι ατομικές συναντήσεις διεξάγονται με κατ’ ιδίαν συνάντηση, τηλεφωνικά ή μέσω skype/viber και έχουν διάρκεια 1 ώρα.

Ξεκινάμε με μια 30λεπτη διερευνητική συνομιλία, χωρίς χρέωση και δέσμευση.
Εκεί θα απαντήσω στα ερωτήματα σας για να δούμε αν το coaching ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Κάθε συνεργασία είναι εξατομικευμένη, προσαρμόζεται δηλαδή στο αίτημα που κάθε πελάτης φέρνει στην συνεδρία.
Ενδεικτικά ωστόσο, βρείτε κάποια προγράμματα ατομικών συναντήσεων που σχεδιάστηκαν και αφορούν σε γενικά θέματα της ζωής.

https://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2018/07/9_Thetiki-stasi_web.jpg

Προτεραιότητες και Αναβλητικότητα

https://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2018/07/10_Kariera_web.jpg

Καριέρα - Επαγγελματική Ζωή

https://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2018/07/11_Oneira_web.jpg

Μελλοντικό Όραμα

https://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2018/07/12_Iremia_web.jpg

Mindfulness και Δημιουργικότητα

https://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2018/07/13_Noima_web.jpg

Επίλυση Προβλημάτων

https://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2016/08/img-portfolio-01v2.jpg

Επίλυση Συγκρούσεων

https://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2018/07/15_Syntomo-coaching_web.jpg

Coaching On The Spot

Ομαδικές συναντήσεις

Τα περισσότερα από τα προγράμματα των ατομικών συναντήσεων διεξάγονται ανά διαστήματα και υπό μορφή ομαδικών συναντήσεων. Οι ομαδικές συναντήσεις χαρακτηρίζονται από το δίπτυχο «Γενικό Θέμα, Προσωπικός Στόχος» δηλαδή χρησιμοποιώντας ως πλαίσιο ένα κοινό θέμα, ο στόχος του κάθε συμμετέχοντα θα είναι εν δυνάμει προσωπικός.
Κάθε συμμετέχων μπορεί να εμπνευστεί και να πάρει ιδέες από τον τρόπο αντίληψης, δράσης ή και από τις εμπειρίες που κάποιος άλλος φέρνει στην ομάδα.
Οι ομάδες παραμένουν ολιγομελείς ώστε να ενισχύεται η αποτελεσματικότητα σε ατομικό επίπεδο.
Το πρόγραμμα των επερχόμενων ομαδικών συναντήσεων θα ανακοινώνεται εδώ.

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια και Δράσεις

Το Έρεισμα πραγματοποιεί εκπαιδευτικά σεμινάρια και δράσεις με στόχο την προσωπική ανάπτυξη και την επαγγελματική εξέλιξη των συμμετεχόντων.
Δείτε παρακάτω τις προγραμματισμένες μας δράσεις.

Αυτοτελείς Βιωματικές Δράσεις για "Ευζήν στην Εργασία".

Πρώτο Εργαστήριο 21/03/2020

Συχνά, στη διαδικασία του coaching, καλούμαστε να εργαστούμε σε αιτήματα που δείχνουν μια γενικότερη ανάγκη. Τα παρακάτω ζητήματα μπορεί να σας φανούν γνώριμα:

“Επιθυμώ να εξελιχθώ επαγγελματικά ωστόσο δεν φαίνεται να τα καταφέρνω. Τι θα μπορούσα να κάνω;”

“Πώς μπορώ να ανταπεξέλθω στα καθημερινά προβλήματα στον εργασιακό/επαγγελματικό χώρο χωρίς να με συνθλίβουν;”

“Πληρώνομαι καλά από την εργασία μου αλλά γυρίζω κάθε μέρα σπίτι κουρέλι από τα νεύρα και το άγχος. Φαντάζομαι είναι αναπόφευκτο γιατί το παθαίνουν όλοι οι γνωστοί μου σε ανάλογες θέσεις. Όμως αναρωτιέμαι, θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά;”

“Μου πρότειναν σήμερα να αναλάβω μια θέση στην εταιρία που έχει πολλές ευθύνες και προβληματίζομαι αν θα τα καταφέρω.”

Με αφορμή τέτοιου είδους προκλήσεις, δημιουργήσαμε το πρώτο βιωματικό εργαστήριο με θέμα «Ευζήν στην Εργασία – Αντέχοντας την επαγγελματική επιτυχία».

Πρόκειται για ένα αυτοτελές βιωματικό εργαστήριο, που αποτελεί την πρώτη από μία σειρά δράσεων προσωπικής ανάπτυξης. Παρότι όλες οι δράσεις θα έχουν ως κοινό σκοπό, το Ευζήν στην Εργασία, η καθεμία απο αυτές θα είναι αυτοτελής ώστε ο καθένας να συμμετέχει σε όσες θεωρεί ότι καλύπτουν τις προσωπικές του ανάγκες και στόχους.

Μάθετε περισσότερα για το πρώτο εργαστήριο!

https://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2018/01/img-box-03-e1580818883371-640x640.jpg

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα:

https://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2018/07/Ereisma_logo_RGB-160x160.png

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα:

Copyright by ereisma. All rights reserved.

Web Design Supervisor – Skafandro

Copyright by ereisma. All rights reserved.

Web Design Supervisor – Skafandro