Οι ατομικές συναντήσεις έχουν διάρκεια 1 ώραΑτομικές συναντήσεις

Διεξάγονται με κατ’ ιδίαν συνάντηση, τηλεφωνικά ή μέσω skype.
Για να σας βοηθήσω να αποφασίσετε αν θα προχωρήσουμε σε συνεργασία coaching, ξεκινάμε με μια 30λεπτη διερευνητική συνομιλία, χωρίς χρέωση και δέσμευση. Εκεί θα απαντήσω στα ερωτήματα σας και θα δούμε με ποιόν τρόπο μπορούμε να συνεργαστούμε. Σας προτρέπω να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία της διερευνητικής συνομιλίας για να καταλάβετε αν το coaching ταιριάζει στις ανάγκες σας.
http://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2018/07/9_Thetiki-stasi_web.jpg

Θέλω να κάνω αλλαγές στην προσωπική και κοινωνική μου ζωή.

Ζείτε όπως θα θέλατε;
Αν όχι, γνωρίζετε πως ακριβώς θα θέλατε να ζείτε, τι σας εμποδίζει να το πετύχετε και τι μπορείτε να κάνετε για αυτό;
Στα πλαίσια των 8 συναντήσεων θα εργαστούμε σε τέσσερα επίπεδα με σκοπό:

Να αναγνωρίζετε σε ποια σημεία επιθυμείτε να βελτιώσετε τη ζωή σας και τι ακριβώς χρειάζεστε να αλλάξει.
Nα επαναπροσδιορίζετε τις υποχρεώσεις, τις ανάγκες και τα προσωπικά σας όρια.
Nα απενεργοποιείτε με φυσικούς τρόπους τα εσωτερικά και εξωτερικά εμπόδια και τις εντάσεις.
Nα επαναπλαισιώνετε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τη ζωή ώστε να ισορροπείτε τις ανάγκες του μυαλού, του σώματος και της καρδιάς.

Θέλω να κάνω αλλαγές στην επαγγελματική μου ζωή.

Γνωρίζετε ότι η παρούσα εργασία σας δεν ανταποκρίνεται πλέον στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Κουραστήκατε να κάνετε αυτά που νομίζατε ότι «έπρεπε» να κάνετε και είστε έτοιμοι να βρείτε αυτό που επιθυμείτε να κάνετε. Σας αρέσει η εργασία σας αλλά έχετε οδηγηθεί σε εργασιακή εξουθένωση, το λεγόμενο burn out.
Το πρόγραμμα αυτό είναι κατάλληλο για όσους αισθάνονται ότι βρίσκονται εκτός ελέγχου και χωρίς σιγουριά για το πως να προχωρήσουν. Θα εντοπίσουμε με σύστημα τι είναι αυτό που χρειάζεστε και θα εργαστούμε προς την εξέλιξη ή/και την αλλαγή της παρούσας εργασίας.
http://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2018/07/10_Kariera_web.jpg
http://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2018/07/11_Oneira_web.jpg

Θέλω να υλοποίησω το προσωπικό μου όραμα.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα για απίστευτες επιδόσεις και αποδόσεις. Για άτομα που πέτυχαν το ακατόρθωτο ή για άτομα που πέτυχαν απλά κάτι καλύτερο για τη ζωή τους. Για κάποιον συμπαθή γείτονα που πήρε προαγωγή, αγόρασε καλύτερο αυτοκίνητο, έφτιαξε μεγαλύτερο σπίτι, πήγε ταξίδι και ανακάλυψε τον εαυτό του μένοντας για ένα διάστημα σε μια ερημική τοποθεσία κοντά στη θάλασσα. Γιατί κάποιοι κατάφεραν αυτό που εσείς ονειρεύεστε; Και ακόμα καλύτερα, πως το κατάφεραν;
Αν έχετε ορίσει το όραμα σας αλλά δυσκολεύεστε να το πετύχετε, αυτό το πρόγραμμα είναι για εσάς. Θα εντοπίσουμε τα εμπόδια και τα κενά μεταξύ του σημείου που βρίσκεστε και του σημείου που θέλετε να πάτε. Θα εργαστούμε ώστε να πετύχουμε το σωστό συνδυασμό αποφάσεων και ενεργειών και θα διαφυλάξουμε την συστηματική και αποτελεσματική εφαρμογή τους.

Θέλω να βιώνω περισσότερες στιγμές ηρεμίας και ευεξίας.

Έχετε κάνει ποτέ κολύμπι με μάσκα και αναπνευστήρα; Έχετε παρατηρήσει πως νιώθετε σε μια βουτιά; Τη στιγμή που βυθίζεστε στο νερό οι εξωτερικοί ήχοι σταματούν. Το μόνο που νιώθετε είναι το νερό που αγκαλιάζει το δέρμα. Κανείς δεν περιμένει τίποτα από εσάς και δε χρειαζεται να θυμάστε ούτε το όνομά σας. Μια αίσθηση απόλυτης ηρεμίας, απόλυτης σιγουριάς.
Το πιθανότερο είναι να έχετε ανάγκη από μια τέτοια αίσθηση στην καθημερινότητά σας, αλλά το να ζείτε μόνιμα κάτω από το νερό είναι μάλλον δύσκολο. Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανακαλύπτουμε εργαλεία για ουσιαστική αναθεώρηση των προτεραιοτήτων και γενικότερα στης στάσης ζωής και τεχνικές για το χτίσιμο ηρεμίας και σιγουριάς.
http://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2018/07/12_Iremia_web.jpg
http://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2018/07/13_Noima_web.jpg

Θέλω να εμπλουτίσω με νόημα τη ζωή μου.

Βρίσκεστε σε κατάσταση μειωμένης δραστηριότητας;
Βιώνετε έλλειψη κινήτρων για οποιαδήποτε επιδίωξη καλυτέρευσης;
Αισθάνεστε ότι παραπαίετε σε ένα σωρό από επιλογές και κατευθύνσεις και αδυνατείτε να εντοπίσετε τι θα έδινε νόημα στη ζωή σας και πως να προχωρήσετε;
Ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για ήπια αλλά ουσιαστική ανανέωση. Εδώ θα ανακαλύψουμε τι αυθεντικά σας ταιριάζει, τι σας εκφράζει και τι σας αναζωογονεί, ποια είναι τα ταλέντα και τα δυνατά σας σημεία και πως να τα χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά ώστε να παίρνετε ταχύτερα την κατεύθυνση που κάθε στιγμή έχετε ανάγκη.

Θέλω να βελτιώσω τις επαγγελματικές/προσωπικές μου σχέσεις.

Πολλές φορές πιστεύουμε ότι για να βιώσουμε καλύτερες σχέσεις, χρειάζεται να αλλάξουν οι άλλοι. Έχετε αναρωτηθεί ποια είναι η δική σας επίδραση στα αποτελέσματα που βιώνετε; Έχετε σκεφτεί ότι θα μπορούσατε να επιφέρετε σημαντική βελτίωση σε όλες σας τις σχέσεις απλά και μόνο αναλαμβάνοντας τη δική σας ευθύνη;
Ο μόνος τρόπος να επηρεάσουμε θετικά το περιβάλλον μας είναι να βρούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε σε εμάς. Με αυτό το πρόγραμμα θα ανακαλύψετε υγιέστερους τρόπους καθημερινής αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας και θα μάθετε πως να καλλιεργείτε πιο εποικοδομητικές επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις.
Διάρκεια: 6-8 συναντήσεις
http://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2016/08/img-portfolio-01v2-1280x874.jpg
http://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2018/07/15_Syntomo-coaching_web.jpg

Σύντομο coaching

Βρίσκεστε σε κρίσιμο σημείο. Αντιμετωπίζετε μια σημαντική πρόκληση και έχετε ανάγκη να πάρετε άμεσα μια απόφαση. Θεωρητικά έχετε όλα τα δεδομένα αλλά δεν είστε σίγουροι πως να κινηθείτε. Τι λείπει; Το σύντομο coaching εστιάζει στην άμεση επίλυση μιας πρόκλησης. Σε 1 - 2 συναντήσεις στοχεύουμε στο να καταφέρετε να δείτε την κατάσταση με φρέσκια ματιά και να ανακαλύψετε αποτελεσματικότερους τρόπους δράσης και αντίδρασης.
Διάρκεια: 1-2 συναντήσεις

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα:

http://ereismacoach.com/wp-content/uploads/2018/07/Ereisma_logo_RGB-160x160.png

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα:

Copyright by ereisma. All rights reserved.

Web Design Supervisor – Skafandro

Copyright by ereisma. All rights reserved.

Web Design Supervisor – Skafandro